Witte vis met avocadocrème

[ad_1]

Deze keer hebben we een vernieuwend gerecht voor de visliefhebber, namelijk witte vis met avocadocrème. De combinatie van de zachte witte vis en de romige avocadocrème is echt heerlijk. Probeer het zeker uit! Wanneer je het Cure4Life programma volgt, is dit recept geschikt vanaf fase 3.

Wist je dat wanneer je avocado overhoudt, je deze kunt pureren en invriezen? 

Door een beetje citroensap toe te voegen, blijft de smaak van de avocado beter. Je kunt de avocado gepureerd drie tot zes maanden in de vriezer bewaren. 

Ingrediënten

  • Witte vis
  • Tomaat
  • Bleekselderij
  • Lente ui
  • Chilipoeder
  • Komijnpoeder
  • Cayennepeper
  • Zeezout
  • Limoen
  • Olijfolie

Voor de avocadocrème

  • Avocado
  • Koriander
  • Paprikapoeder
  • Peper en zeezout
  • Citroensap

Bereiding

  1. Snijd de tomaat, bleekselderij en lente ui in stukjes.
  2. Meng de chilipoeder, komijnpoeder, cayennepeper en zeezout in een kommetje met 1 tl olijfolie.
  3. Bestrijk de vis met het mengsel en bak aan beide zijden goudbruin en gaar. Draai de vis voorzichtig om, zodat hij niet uit elkaar valt.
  4. Neem ¼ avocado en prak deze fijn.
  5. Snij wat koriander fijn en meng deze door de avocado.
  6. Breng de crème op smaak met citroensap, paprikapoeder, peper en zeezout.
  7. Leg de vis met de groenten op een bord en verdeel de crème over de vis.

Eet smakelijk!



[ad_2]

https://www.cure4life.eu/witte-vis-met-avocadocreme/