Laten we deze regels doorbreken met behulp van Bad Ass® yoga. Beweeg je lichaam zoals jij het wilt. Zoals jij je wilt voelen, zonder die strenge regels in je hoofd.


Meer dan alleen maar oefeningen op de mat….

Yoga is zoveel meer dan alleen maar de oefeningen op de mat: Asana (beweging). Yoga bestaat uit 8 verschillende takken, waarvan de houdingen uitvoeren er slechts 1 is.

YAMA: liefde voor jezelf en je omgeving 

NIYAMA: zelfbewust zijn, wilskracht

ASANA: beweging, houding 

PRANAYAMA: ademhaling, energie 

PRATYAHARA: zelfreflectie, positieve mindset 

DHARANA: focus, balans 

DHYANA: mindfulness, hier en nu 

SAMADHI: acceptatie, loslaten, leven 

Yoga is meer dan alleen maar de oefenenen op de mat. De houdingen die je uitvoert, zijn een manier om connectie te maken met jezelf. Yoga begint pas als je van de mat afstapt.

Yoga betekent eenheid: het samenbrengen van lichaam, geest en ziel. Veel mensen zien yoga als iets zweverigs, maar dat is het helemaal niet.

Teminste, het maar net is hoeverre jij je openstelt. Of jij regels, patronen kunt doorbreken. We hebben allemaal bepaalde regels, overtuigingen en gedachtes in ons hoofd. Ze kunnen je blokkeren, je voelt je moe, je hebt weinig energie. Ze kunnen je angstig, onzeker maken. Je lichaam laten verstijven.

LET’S BREAK RULES!

Laten we deze regels doorbreken met behulp van Bad Ass® yoga. Beweeg je lichaam zoals jij het wilt. Zoals jij je wilt voelen, zonder die strenge regels in je hoofd.

Bad Ass® Yoga = Stoer & Sexy, doe thuis mee. Bekijk de video  

Ondeugend, speels, krachtig, het beste uit jezelf durven halen, zelfbewust zijn, lachen, genieten en complimenten geven.

Alle 8 takken van yoga komen terug op een STOERE manier, voor NU! Een moderne yogaflow die past bij deze huidige maatschappij.

We hebben een druk leven, we doen en willen veel. Bad Ass® yoga geeft je die kracht en energie, maar laat je ook genieten en lekker alles los laten.

Yoga een krachtige manier voor verandering.

https://www.happierlife.nl/3899-2/