“Ik zal de begeleiding tijdens het programma nooit vergeten!”


Cure4Life ervaringsverhaal

Tags:
alexia venemahaarlemhaarlemmermeersuccesverhalen

Inge heeft in haar leven al heel wat diëten geprobeerd, maar de kilo’s kwamen toch steeds weer terug. Een probleem wat we vaak horen bij Cure4Life: het afvallen lukt wel, maar dat is slechts tijdelijk. Inge gaat nu voor een blijvend resultaat en heeft daarom voor Cure4Life gekozen. Inmiddels heeft ze het programma succesvol afgerond bij consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlem & Haarlemmermeer. Wij zijn erg benieuwd naar haar ervaringen en hebben haar een aantal vragen voorgelegd.

Hoeveel kilo ben je afgevallen?

“Ik ben 15 kilo afgevallen.”

Waarom wilde je graag afvallen?

“Ik had last van mijn knieën en ik wilde graag een kledingmaatje minder.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

“Ik heb mijn doelen gehaald! Ik heb geen last meer van mijn knieën en heb een kledingmaatje minder. Als bonus voel ik mijzelf nu ook een stuk fitter.”

“Ik zal nooit vergeten dat ik te horen kreeg dat ik wél gewoon vetten mag eten.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?

“Ik heb eigenlijk alle soorten diëten al eens geprobeerd. Ik viel wel af, maar de kilo’s bleven er helaas niet af. Na een tijdje verval je toch weer in een oud patroon. Bij Cure4Life sprak me de aanpak aan.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

“Toen er verteld werd dat je wél gewoon vetten mag eten en juist geen light producten. Er zijn eigenlijk meerdere momenten, maar dat was wel de belangrijkste.

Daarnaast vergeet ik ook de begeleiding nooit meer: Alexia is iemand die goed luistert, je vertelt wat je niet goed doet en meedenkt hoe je moeilijke momenten kunt oplossen.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

“Probeer eens wat anders: eten zonder light producten. Met Cure4Life kies je voor gewoon gezond eten, met een op maat gemaakt programma.”

Wat voor cijfer geef je Cure4Life?

“Een 10!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

Source link