“Ik kon niet van het idee genieten om lekker op vakantie te gaan…”


Cure4Life ervaringsverhaal

Tags:
alexia venemahaarlemhaarlemmermeersuccesverhalen

Misschien herken jij dit gevoel ook wel? De zomerperiode komt er weer aan en het idee om straks in het openbaar op het strand in een badpak rond te lopen… Geen denken aan. Nou, zo dacht Tine er ook over, maar toch wilde ze nog een keer de strijd met de kilo’s aangaan. Ze koos voor Cure4Life en heeft nu bijna haar Cure4Life traject afgerond bij consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer. 

Zoals altijd zijn wij erg benieuwd naar haar ervaringen en hebben haar een aantal vragen voorgelegd. Veel leesplezier!

Hoeveel kilo ben je afgevallen?

“In totaal ben ik 23 kilo afgevallen.”

Waarom wilde je graag afvallen?

“Mijn hele leven heb ik een strijd gevoerd tegen de kilo’s. Met mijn 1 meter 67 en 85 kg voelde ik mij altijd een buitenbeentje in een groep. Door mijn opname in het ziekenhuis toen ik 12 was in verband met overgewicht had ik altijd moeite met in het openbaar eten.

De zomerperiode vond ik bijvoorbeeld ook vreselijk. Naar het strand gaan vond ik een hel. Maar in 2021 zouden mijn man en ik vrienden gaan bezoeken op Aruba. Ik kon niet van het idee genieten om lekker op vakantie te gaan. Het enige waar ik aan kon denken was dat ik in badpak moest waar mijn vrienden bij waren.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

“Ik merk dat ik mij veel vrijer voel. Ik sta voor wie ik ben en geef ook mijn mening. Iets wat ik vroeger heel moeilijk vond.

Kleding kopen vond ik altijd vreselijk maar nu kan ik alles aan!”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?

“Ik wilde dus voordat ik naar Aruba op vakantie zou gaan nog 1x een poging doen om te proberen iets af te vallen. Vooraf zei ik dat ik al blij zou zijn als ik onder de 80 kilo zou komen.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

“De intake bij Alexia (Haarlemmermeer). Zij gaf mij het gevoel dat er geen twijfel mogelijk was, het ging lukken! Zij heeft mij met zo veel enthousiasme begeleid.”

“Alexia gaf mij het gevoel dat er geen twijfel mogelijk was, het ging lukken!”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

“DOEN!! Aan het programma hangt een prijskaartje maar het is echt elke cent meer dan waard. Wel moet je zelf ook flink aan de bak. Als je net als ik zo lang al bezig bent probeer nog 1 poging, CURE4LIFE, je bent het waard!!”

Wat voor cijfer geef je Cure4Life?

“Een 9!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

Source link