Ervaringen + Advies » Makkelijk Afvallen


Draag de detox voetpleisters één nacht en de volgende ochtend wordt je wakker met een gereinigd lichaam en een verbeterde spijsvertering. Ook zouden deze detox pleisters gewichtverliesbevordering en vermoeidheid verminderen. 

De brandende vragen zijn: “Helpt het echt?” en “Kunnen Detox Pleisters op tegen een Detox kuur?”. In dit artikel duik ik daarom dieper in de wereld van detox pleisters. Ontdek hoe je het beste gezond kilo’s kwijtraakt met detoxen en of Nuubu pleisters een waardevolle toevoeging zijn. 

Hoe werken detox voetpleisters?  

De pleisters zijn doordrenkt met natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, mineralen en essentiële oliën. Dit zou helpen bij het absorberen van gifstoffen en onzuiverheden uit je lichaam. Je zou het kunnen zien als een mini-detoxkuur terwijl je slaapt.

Waar zijn detox pleisters goed voor? 

De wonder plakkertjes zouden helpen bij gewichtsverlies (daarover later meer). Daarnaast claimt het bedrijf wat de Nuubu pleisters verkoopt dat het helpt bij:

 • het verbeteren van de slaapkwaliteit
 • het verlichten van stress en spanning
 • het verbeteren van de huidconditie
 • stijging van energie 
 • het verminderen van pijn en ontstekingen
 • het risico op chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten en kanker te verminderen 
 • het stimuleren van de algehele gezondheid. 

Dat zijn nogal wat beloftes. Eens kijken wat de reviews van de gebruikers zeggen.  

Reviews van Nuubu voetpleisters

Op de website van Trustpilot lopen de reviews uiteen van uistekend tot uitermate slecht. Verbazingwekkend genoeg is 65% van de revieuws positief. In deze reviews is te lezen dat mensen beter slapen en lekkerder in hun vel zitten. 

U moet eraan wennen wanneer u deze pleisters draagt, omdat het in het begin oncomfortabel kan zijn. Als ik ’s morgens van de pads af kom, is het erg plakkerig, dus je moet mijn voeten twee keer wassen om het er allemaal af te krijgen. Ik voelde me beter, energieker en ik waardeer het product en ben van plan ze opnieuw te gebruiken!

Echter schrok ik ook van de negatieve reviews die ik vond over de Nuubu pleisters. Wees gewaarschuwd! Mensen hebben het over scam en torenhoge rekeningen bij Klarna. Over de werking van de pleisters is ook niet iedereen even enthousiast. 

Heb 6 weken moeten wachten achter iets waar ik veel verwachtingen van had… Niet alleen heel vervelende geur zelfs na meermaals wassen maar ook helemaal GEEN resultaat, op geen enkel vlak. Slaap en pijn blijft gelijk, heb dit 10 dagen gebruikt, bleef even zwart. Naar mijn mening is dat een reactie van de warmte van je voet op wat in de patches zit, kan onmogelijk uit je voet komen aangezien die proper is als je de patch eraf trekt. Jammer want ik had hoge hoop en verwachtingen.

Het valt mij op dat de klantenservice van Nuubu bovenop de reacties van hun klanten zit en 100% van de slechte reviews heeft afgehandeld. Er bestaat dus een kans dat negatieve reviews worden verwijderd. 

Zwarte kleur door zweet

Zwart gekleurde pleisters zou een goed teken zijn. Het zou betekenen dat de gifstoffen je lichaam hebben verlaten. Echter blijkt het vermoeden uit de reviews te kloppen. Een Amerikaanse nieuwszender (ABC News) liet de detox voetpleisters van 8 gebruikers testen in een laberatorium. Wat bleek? De zwarte kleur wordt veroorzaakt door zweet (bron).

Placebo-effect of wetenschappelijk bewijs?

Er bestaat geen wetenschappelijk bewijs voor een positieve werking van detox pleisters. Zou er misschien sprake zijn van een placebo-effect bij mensen met positieve ervaringen?

Het placebo-effect draagt bij aan een beter gevoel. Mensen verwachten dat voetenpleisters helpen bij ontgiften. Ze geloven daardoor dat ze zich daadwerkelijk beter voelen. Terwijl hier geen aantoonbaar bewijs voor is.

Detoxen op een 100% natuurlijke manier.

Helpen detox voetpleisters echt?

Nee, ik kan jammer genoeg geen enkel onderzoek vinden waaruit blijkt dat de werking van deze pleisters wetenschappelijk bewezen is. Het zou natuurlijk geweldig zijn als alle claims waar zouden zijn. Wat ik wel kon vinden is het volgende (bron):

Volgens de Amerikaanse Federal Trade Commission zijn de claims waarmee geadverteerd wordt niet waar en niet ondersteund.

Duidelijke taal! Nog meer bevestiging. Steek die €32,50 voor 10 pleisters dus maar terug in je portemonnee.

Welke detox kun je wel doen voor afvallen?

Afvalstoffen en gifstoffen verdwijnen maar op twee manieren uit je lichaam. Dankzij twee organen:

Deze organen verwijderen stoffen die niet in je lichaam thuis horen. Toch komt het tegenwoordig bij veel mensen voor dat gifstoffen zich ophopen. Het gevolg?

 • Je ziekjes en futloos voelen
 • niet meer kunnen afvallen
 • een wazig gevoel in je hoofd
 • huidproblemen
 • depressieve gevoelens
 • hormonen die uit balans raken.

Benieuwd naar hoe je hier vanaf komt? Bekijk snel het advies hieronder.

Dit advies maakt verschil

Help je nieren en lever minimaal 1 x per jaar een handje bij ontgiften (detoxen) op een natuurlijke manier. Detox voetpleisters helpen daar niet bij. Maar wat dan wel? Het is eigenlijk heel simpel:

Dit is wat je lichaam nodig heeft om te ontgiften: een detox kuur bestaande uit onbewerkte, gezonde voeding vol met vitamines, mineralen en vezels.

Ontvang nu gratis het 7-daagse smoothie detox plan

7-daagse-smoothie-detox-plan

Met het 7-Daagse smoothie detox plan reken je af met verzuring en transformeer jij je lichaam van binnenuit.

 • Deblokkeer vetcellen en ontzuur je lichaam
 • Verwijder hardnekkig buikvet
 • Voel je weer fit en vitaal
 • Krijg gratis mijn Intermittent Fasting Schema’s + Smoothie Inspiratie Gids met 50 afslank smoothies.

Hoe ziet zo’n detox kuur eruit?

Gedurende 7 dagen zorg je ervoor dat je 100% natuurlijke voedingsstoffen binnenkrijgt met:

 • heerlijke smoothies
 • juicy sappen
 • vezelrijke salades
 • vullende soepen

Deze maaltijden en sappen bestaan uit: groente, fruit, noten en zaden.

Je staat er niet alleen voor! Ontdek hier het 7-Daagse Smoothie Detox Plan. Het grote voordeel van een detox kuur is dat jij je beter voelt, kilo’s afvalt en straalt door een mooie huid.

You got this. Klik hier en begin vandaag nog!https://makkelijkafvallen.nl/detox-voetpleisters/