Gevulde portobello met geitenkaas – Cure4Life

[ad_1]

Voor de afwisseling is het ook lekker om eens een vegetarisch gerecht te maken. Met dit recept maak je een gerecht met een heerlijke gevulde portobello met geitenkaas.

Het gerecht ziet er feestelijk uit en is daarom ook perfect voor speciale gelegenheden.

Ingrediënten

  • Portobello
  • Geitenkaas
  • Veldsla
  • Pijnboompitten
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn

Bereiding

  1.  Verwarm de oven op grillstand voor op de hoogste stand.
  2.  Maak de portobello schoon en snijd het steeltje eruit.
  3. Leg de portobello met de bolle kant naar boven in een ovenschaal en besprenkel deze met olijfolie.
  4. Zet de ovenschaal in de oven voor circa 6 minuten.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en draai de portobello om zodat de holle kant boven ligt.
  6. Leg de geitenkaas op de portobello en besprenkel deze met olijfolie.
  7. Schuif de ovenschaal nogmaals in de oven onder de grill en grill de portobello met geitenkaas nog circa 5 minuten tot deze goudbruin is.
  8. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  9. Verdeel de veldsla over een feestelijk bord en besprenkel de sla met balsamicoazijn.
  10. Leg de gevulde portobello hier voorzichtig op.
  11. Strooi tot slot de geroosterde pijnboompitten over het geheel.

Eet smakelijk!



[ad_2]

https://www.cure4life.eu/gevulde-portobello-met-geitenkaas/