Training voor vrouwen. Join de Bad Ass Babes Club


GET FIT – HAVE FUN

Let’s become Bad Ass is een laagdrempelig Lifestyle programma waarbij je kennis maakt met de Bad Ass Lifestyle methode. Samen met jouw personal coach werken aan een gezonde relatie met voeding, sporten en meer zelfvertrouwen. 

* ga voor beweging die goed voelt

* respecteer je lichaam

* eet met voldoening

* krijg een gezonde relatie met voeding

* KICKASS!!!!

Doe een Bad Ass workout thuis met Bianca, klik hier 

Heb je al diverse diëten en/of sporten geprobeerd, maar lukt het je niet om het vol te houden? Wil je een gezondere relatie met voeding en het sporten (weer) leuk gaan vinden. Dan is dit programma wat voor jou!

Voordeel:

  • een persoonlijke lifecoach die jou begeleid
  • passend bij jou werk, gezin, wensen en doelen

Hoe kun je dan gezonde eetgewoontes creëren, die voor JOU werken? Waardoor je lekker in je vel zit en je energiek voelt. Antwoord op deze vragen tijdens de Workshop Voeding & Mindset.

  • 1 keer per kwartaal organiseren we deze interessante workshop (regio Noord-Holland Noord)

Met mindful eten focus jij je op het creëren van gezonde gewoontes die je dagelijkse kunt toepassen. Daarom is het geen dieet! Bij een dieet gaat het vaak om tijdelijke, soms drastische veranderingen. Veranderingen die veel wilskracht vereisen en daardoor soms lastig vol te houden zijn. Een dieet kan je ook structuur geven en dit is wat veel vrouwen fijn vinden, maar zodra de structuur verandert door vakantie, feestjes, weekend, verjaardag, “ach doe gezellig mee”….je weet wel. Dan wordt het lastig! Het begint met een dag, paar dagen even minder streng zijn en vervolgens ben je terug bij af.

Tijdens dit programma krijg je een persoonlijk voedingsadvies passend bij jou leefstijl.

  • Breng je hormonen in balans
  • Meer ontspanning en rust
  • Verbetering van slaap en herstel
  • Gezonde relatie met voeding

Dit programma start weer in het voorjaar 2022. Bianca organiseert momenteel Pop-up trainingen en dag retreats op Texel. Ook kun je diverse BABC artikelen vinden in onze shop, zoals de resistance bands voor thuis.

Happier life online programma

Ebook 28 days to a Happier Life

https://www.happierlife.nl/workouts-voor-vrouwen-join-the-bad-ass-babes-club/