Perziksalade met veldsla en mozzarella


Ben jij ook zo dol op perziken? Alleen al de geur van een sappige perzik doet je denken aan de zomer, toch? De geur is ook belangrijk om erachter te komen of een perzik rijp is. Geen duidelijk fruitig geurtje? Dan kan je hem beter laten liggen. En nog een handige tip: kies voor grote en zware perziken, want die hebben vaak meer smaak en sap.

Deze perziksalade met veldsla en mozzarella mag je vanaf fase 3 van het programma. Kijk in jouw persoonlijke map naar de hoeveelheden die je mag gebruiken.

Ingrediënten

  • Perzik
  • mozzarella
  • Veldsla
  • Citroen
  • Olijfolie
  • Witte wijnazijn

Bereiding

  1. Maak een dressing van de olijfolie, witte wijnazijn en citroensap van een halve citroen. Maak op smaak met een snufje peper en zout.
  2. Snijd de perzik en mozzarella in plakjes
  3. Leg de veldsla op een bord en beleg met perzik en mozzarella. Giet een scheutje van de dressing over de salade heen.

Eet smakelijk!





https://www.cure4life.eu/perziksalade-met-veldsla-en-mozzarella/