“Ik heb meer energie, ik voel mij fitter en heb geen suikerziekte meer” – Cure4Life


We hebben laatst weer een mooi succesverhaal gehoord. Dit keer van Nelly Moonen. Het blijft fantastisch om de positieve ervaringen van onze cliënten te horen. Echt, dat is voor ons het allerbelangrijkste. Daar doen we het voor. Wij zijn mega trots op al onze cliënten. En nu in het bijzonder Nelly. Ze is in totaal 26 kilo afgevallen. Nelly, heel knap gedaan!

Waarom wilde je graag afvallen?

De grootste reden: mijn suikerziekte. Maar ik vond het ook erg rot dat ik steeds zwaarder werd.

Je hebt nu bijna je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

Ik heb meer energie, ik voel mij fitter en heb geen suiker meer. Echt heel fijn!

Waarom heb je voor Cure4Life gekozen?

Cure4Life sprak mij aan door het persoonlijke advies dat je krijgt over wat je kan eten en in welke hoeveelheden. Aan alle adviezen heb ik echt veel aan gehad. En ook de persoonlijke begeleiding van mijn consulente heeft mij echt geholpen.

Welk moment in het programma vergeet je nooit meer?

Dit verwacht je misschien niet, maar wat ik echt nooit meer vergeet is dat ik ineens veel meer water moest drinken. Dat was eerst wel wennen.

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

Ga het doen! En sta zelf voor 100% achter je plan om je leefstijl te veranderen en af te vallen. Je kan het beste starten met een goede motivatie.

Tot slot, welk rapportcijfer geef je Cure4Life?

Een 9,5!https://www.cure4life.eu/ik-heb-meer-energie-ik-voel-mij-fitter-en-heb-geen-suikerziekte-meer/