Hoe Angelique Stralend Keto Succes Boekte » Makkelijk Afvallen


Vandaag richten we de schijnwerpers op onze trouwe fan, Angelique. Een lieve vrouw die graag haar inspirerende keto succes verhaal deelt, na haar deelname aan de 50 Dagen Challenge. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Vrij gemakkelijk verloor ze zelfs meer gewicht dan ze voor ogen had. Hoeveel precies en hoe? Dat ontdek je in deze post.

Even Voorstellen

Na een reeks enthousiaste berichten werden we nieuwsgierig naar haar keto succes. Angelique, onze keto ster uit Noord-Holland van 50 jaar oud. Ze heeft een hectisch leven met een fulltime baan en staat daarvoor elke dag om 4 uur ’s ochtends op. Als ze thuiskomt van haar werk, gaat ze er vaak nog op uit met haar lieve labrador.

Hoe zij ondanks haar hectische leven haar geweldige keto succes voor elkaar kreeg? Ontdek het hieronder in het volledige interview.

Het keto succes interview

Ben je nieuwsgierig naar Angelique’s keto succes? En kun je wel wat motivatie gebruiken om te beginnen met afvallen? Laten we er meteen induiken.

Hoe voel je je op dit moment?

Angelique: In één woord: waanzinnig!

Waarom heb je besloten deel te nemen aan de 50 Dagen Keto Challenge?

Angelique: De reden was simpel: afvallen.

Wat heeft deze keto-ervaring je opgeleverd? Welke doelen heb je bereikt?

Angelique: Meer dan mijn doel! Ik ben 7 kilo afgevallen, wat vrij makkelijk ging. Het keto dieet programma biedt veel variatie en keuzes. Als een menu me niet aansprak, kon ik het eenvoudig ruilen voor een andere maaltijd. Bovendien ben ik veel bewuster geworden van gezonde voeding.

Gratis Download: Keto Weekmenu

Benieuwd hoe lekker ketogeen eten kan zijn? Vul hieronder je naam en e-mail in, zodat ik de PDF met gratis recepten naar je toe kan sturen. Ontdek wat je kan eten in een ketogeen dieet! 

Hoe voelde je je tijdens het volgen van het programma?

Angelique: In de eerste week ben je met van alles bezig in je hoofd, maar al snel merkte ik dat deze manier van eten gunstige effecten had. Mijn opgeblazen buik verdween binnen twee dagen. Van brood, patat en pizza kan je een onwijs vol gevoel hebben. Dat heb ik sindsdien niet meer gehad. Mijn stoelgang werkt prima, dat is ook een fijne bijkomstigheid 😉 Ik vind eten nu lekkerder en ervaar meer smaak. Zeker de zoete dingen proef ik echt. Het valt me op dat ik voor het eerst gezonde en sterke nagels heb.

Van welke recepten heb je het meest genoten? Welke maak je nog graag buiten het programma om?

Angelique: Een smoothie in de ochtend, vooral de Snickers smoothie, vind ik handig als ik haast heb. Keto lasagne is ook erg lekker, bananenpannenkoeken heerlijk, groenten met hummusdip ook allemaal errughh lekker. Ik gebruik ook andere boeken van MA en haal nog steeds recepten van de website.

Heb je nog een tip voor iemand die wil beginnen met afvallen?

Angelique: Het is een andere manier van eten, maar ik vind het persoonlijk lekkerder. Je proeft veel meer van wat je eet, en koek en snoep mis ik totaal niet. Er is genoeg lekkers om zelf te maken. Geloof me, dat smaakt echt veel beter dan een koekje van de supermarkt!

Met welk programma ben je verder gegaan na dit keto succes?

Angelique: Ik volg niet echt een vast programma, maar houd in grote lijnen de MA manier aan. Dat wil zeggen dat ik best af en toe een gebakje eet en af en toe uit eten ga. Maar ik voel me goed bij de manier van eten van MA. Had het boek Afvallen op Budget en in 4 weken Zomerslank. Nu onlangs weer 3 nieuwe boeken.

Ik voel me er echt lekker bij en eet onwijs lekker. Duur hoeft het echt niet te zijn en echt heel veel werk is het niet. Zondags doe ik prep dag dan bak ik zelf brood. Ik maak alvast zoveel mogelijk klaar, wat het makkelijk maakt. Maar het meest fijne is eigenlijk dat je grotendeels lekker vers eet, en vooral gezond! Ik ben echt een zoetekauw maar keuze genoeg om dat in te vullen! 

Laatste Woorden van Angelique

Angelique: MA kan ik echt aanraden; je valt makkelijk af, het is leuk om te doen, en ook makkelijk vol te houden. Als je eenmaal op gewicht bent, heb je de smaak te pakken om goed bezig te blijven. Het MA-team is altijd bereikbaar voor vragen. Kortom, van mij een dikke 10 en een heel gelukkige Angelique. Ik ben 1.68 meter lang en weeg 64 kilo (maat 38).

Hoe ziet keto succes er voor jou uit?

Wil jij ook zo’n keto succes behalen? Ontdek hier een gezondere levensstijl en geniet net als Angelique van de vele voordelen van de 50 Dagen Keto Challenge. Onthoud elk verhaal is anders en jij kunt dit ook! Iedereen moet ergens beginnen. Laat dit een inspiratie zijn en startpunt voor jouw unieke reis.

Wat is jouw motivatie om van start te gaan? Laat het ons weten in de reacties! Vertrouw in jezelf, gun jezelf een nieuw begin en neem hier de eerste stap.

Aan onze trouwe fan Angelique, heel erg bedankt voor het delen van jouw warmhartige verhaal en ervaringen! We wensen je nog veel meer succes in het voortzetten van je gezondere levensstijl en natuurlijk nog vele heerlijke maaltijden. Liefs aan jou en je labrador!https://makkelijkafvallen.nl/keto-succes/