[ad_1]
Wist je dat je heel makkelijk een omelet maakt in de oven? Vul een kleine ovenschaal met jouw favoriete groente (bijvoorbeeld: spinazie, tomaat en basilicum) en breek hier daarna een eitje boven. 15-20 minuten in de oven en KLAAR (geen koekenpan meer nodig🍳).
Dit recept kan je voor jezelf maken vanaf fase 3 van het programma. Kijk in jouw persoonlijke map naar de hoeveelheden die je mag gebruiken.
Ingrediënten
- Ei
- Spinazie
- Tomaat
- Verse basilicum
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de tomaat in dunne plakjes. Hak de spinazie en basilicum in grove stukken (heb je ongewassen spinazie? Was dan eerst de spinazie goed af).
- Vul een kleine ovenschaal met de tomaat, spinazie en basilicum. Breek hier het eitje boven. Maak eventueel op smaak met een snufje peper en zout.
- Zet de ovenschaal 15-20 minuten in de oven.
Eet smakelijk!