Gezond en vitaal 2023 – Vital Supply


Wil je 2023 beginnen met een stralende huid? Profiteer dan nu van onze mooie december aanbieding van maar liefst 10% korting op onze Vital Supply Collageen!

Heb je het al druk genoeg en vind je het fijn als Vital Supply ervoor zorgt dat jij onze producten steeds op tijd in huis hebt? Dat is geen probleem met onze abonnementen. In december nu extra voordelig – je krijgt 1 pot helemaal gratis!

Juist in deze donkere periode van het jaar, heeft je lichaam extra behoefte aan Vitamine D. Juist om die reden geeft Vital Supply maar liefst 75% korting bij aankoop van 3 potjes Vitamine D3!

Bij alle bestellingen die in december bij Vital Supply worden gedaan, ontvang je helemaal gratis een potje Magnesium & Calcium ter waarde van €18,50. Je hoeft hier niets voor te doen. Dit product wordt automatisch aan jouw bestelling toegevoegd!

Vital Supply heeft nog wat potjes Collageen Curcuma Type 2 op voorraad; deze zijn nog voorzien van ons vroegere label Niche4Health. Ook dit product wordt vanzelfsprekend aangepast naar Vital Supply. Maar met het oog op de duurzaamheid vinden wij het jammer om deze voorraad te vernietigen. Het gaat hier om een kwalitatief hoogwaardig product met een uiterste houdbaarheidsdatum 04-2024. Geen probleem dus om nog lang van dit product te genieten. 

 https://vital-supply.com/gezond-en-vitaal-2023-3/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gezond-en-vitaal-2023-3