FloatFit is terug!!! – Happier Life


Nog leuker!! Maak er een dagje van, als je er toch bent. Wat dacht je van een overheerlijke en uitgebreide lunch in het gezellige restaurant. Huur fietsen en ga op ontdekkingstocht, of een combinaties van dit alles. Een dagje Texel voor een Fit & Fun wellness retreat. Meer weten? mail mij voor een dagprogramma naar wens; bianca@happeirlife.nl 

FloatFit fact 1: Core-stability

De workout is toegankelijk voor iedereen en met verschillende niveaus. De basis is het vinden en bewaren van je balans tijdens het staan en uitvoeren van de oefeningen. Je traint hiermee je core-stability, dit zijn oa de diepliggende buikspieren, onderrugspieren, bekkenbodem en liezen. Bij de meeste mensen zijn deze spieren zwakker. Door ze te trainen worden ze (weer) sterker, verbetert je houding, balans, prestatie tijdens andere sporten en figuur. Meedoen kan vanaf 12 jr (met begeleiding).

FloatFit fact 2: Ook voor de fanatieke sporter

Ook voor de fanatieke sporter ( welke sport dan ook ), is deze workout een complete andere ervaring. Na de warming-up en oefenrondje krijgt iedere deelnemer specifieke aanwijzingen om de oefeningen op zijn niveau uit te voeren.

FloatFit fact 3: De outfit

Wat trek je aan? Heel simpel: een sportoutfit!, want je gaat ten slotte sporten. Als het maar wel nat mag worden:-)

FloatFit fact 4: Goed hydrateren

NEEM WATER MEE!! Om te drinken na de workout. Het is intensief, warm en goed hydrateren is daarom belangrijk.

FloatFit fact 5: Eigen risico

Deelname is op eigen risico. Twijfel je over je fysieke gesteldheid neem dan contact op met je huisarts of met ons om te adviseren hierover.

FloatFit fact 6: Kom op tijd

Wees op tijd aanwezig in het zwembad en 5 minuten voor aanvang van je FloatFit class bij het bad.

https://www.happierlife.nl/floatfit-is-terug/