Tonijnsalade met groene asperges – Cure4Life

[ad_1]

Voor de echte visliefhebbers hebben we vandaag een lekker recept: een tonijnsalade met asperges.

Asperges zijn in de maand mei ontzettend lekker, dus dit gerecht is super geschikt als je met de seizoenen mee eet. En laten we bij Cure4Life nou net fan zijn van seizoensgroenten 😉

Ingrediënten

  • Tonijn
  • (Rode) ui
  • Tomaat
  • Groene paprika
  • Geblancheerde groene asperges
  • Kerrie
  • Knoflook
  • Koriander
  • Zeezout
  • Peper
  • Citroensap

Bereiding

  1. Zet een pan op met water en wat zout en doe je groene asperges erin zodra het water kookt.
  2. Kook de asperges 2-3 minuten tot ze beetgaar zijn en schep ze daarna direct in een bak met koud water.
  3. Snij de tonijn en de groente in kleine stukjes en meng ze door elkaar.
  4. Pers de knoflook en voeg deze toe. Breng dit mengsel op smaak met peper, zeezout, kerrie, koriander en citroensap.

Tip: De tonijnsalade wordt lekkerder naarmate de ingrediënten langer intrekken.

Eet smakelijk!



[ad_2]

https://www.cure4life.eu/tonijnsalade-met-groene-asperges/