Herbolist collageen acne | Vitamines.com


Dit anti-acne product met collageen en hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid van binnenuit wordt gestimuleerd. Het smaakloze poeder zorgt ervoor dat meer dan 175 000 klanten een glanzendere huid kregen na één maand.

Acné is een groot probleem en wordt vaak veroorzaakt door een verstoorde collageen balans. Het is niet gek dat de beauty industrie collageen in crèmes verwerkt. Alleen hebben de beauty giganten één belangrijk aspect van acné over het hoofd gezien. De werkzame stoffen zoals collageen en hyaluronzuur kunnen niet door de huid dringen. Crèmes zijn dus onzin. 

herbolist collageen booster

Jouw huid bestaat voor 70% uit collageen

De gezondheid van de huid is sterk afhankelijk van het nemen van gezonde voedingsstoffen. Onze huid bestaat voor 70% uit collageen. Het belang van een gezonde huid is dus het collageen gehalte in de huid. 

Een belangrijke doorbraak is ‘’De collageen beauty blend’’. Een unieke formule ontwikkeld door een team van toegewijde wetenschappers en dermatologen. Deze formule voedt de huid van binnenuit. Daar waar crèmes met dezelfde werkzame stoffen niet tot de huid kunnen komen en deze stoffen dus niet kunnen opnemen. 

Collageen crèmes zijn onzin

Herbolist Collageen Beauty Blend is anders. In tegenstelling tot traditionele crèmes, bevat het product 100% werkzame stoffen en is het ook nog eens 6x zo goedkoop. Doordat je voedt van binnenuit wordt de behandeling effectiever ervaren.

Bekend van:

De cijfers liegen er niet om: de Europese cosmetica-industrie verdient jaarlijks €76 miljard, waarvan 40% wordt besteed aan anti-aging crèmes. Maar deze crèmes bevatten vaak minder dan 1% van de werkzame ingrediënten zoals hyaluronzuur en collageen per 100 gram. De Collageen Beauty Blend daarentegen bevat 100% werkzame stoffen en kost slechts €1 per dag.

Hoe gebruik je collageen poeder?

De collagen poeder gebruik je door elke dag een schepje toe te voegen aan je koffie, thee, water of het te mengen in een smoothie, kwark of havermout ontbijt.

Het beauty geheim van TikTok én Hollywood

Dit natuurlijke product heeft de goedkeuring van beroemdheden zoals Kloe en Kourtney Kardashian, Jennifer Aniston, Hailey Bieber, Cindy Crawford en Chrissy Teigen. 

Het is een effectieve en betaalbare oplossing om iets te doen aan acne. 

Klanten zijn zo gek op Herbolist collageen dat het tot 7x toe uitverkocht raakte. Meer dan 175 000 tevreden klanten in meer dan 10 landen. 

Waarom Herbolist collageen beauty Blend?

  • 100% werkzame stof
  • Ontwikkeld door dermatologen
  • Unieke combinatie van werkzame stoffen
  • 6x zo goedkoop als beauty crèmes
  • Niet goed geld terug garantie
  • 175 000 tevreden klanten

Wil jij de strijd aangaan met acné en zelf resultaat ervaren? Kies voor een glanzende huid. 

Hoe? De oplossing is simpel: we vragen je om consistent te zijn en 90 dagen (3 potten) geduld te hebben. Als je na die periode geen resultaat ziet, krijg je je geld terug.

https://vitamines.com/herbolist-collageen-acne/