Dyson Airwrap Aanbieding van Vitamines.com


Gastreview in samenwerking met Judith van Loon.

Toen ik ongeveer een jaar geleden mijn Dyson Airwrap review schreef voor een bekend beauty magazine, had ik alleen maar goede dingen te melden. Als 3-in-1 haarapparaat functioneerde het als de beste föhn, stijltang en krultang in één.

Dyson Airwrap aanbiedingen

Ik werd al snel verliefd op de geavanceerde warmtetechnologie die de droogtijd verkortte en ervoor zorgde dat mijn haar er gezond uitzag en aanvoelde. Er hing een stevig prijskaartje aan van €599, al vind je soms ook Dyson Airwrap aanbiedingen van €499 of minder. Kwestie van goed zoeken dus.

Dyson heeft sindsdien de originele Airwrap Styler met pensioen gestuurd en onlangs een bijgewerkte versie geïntroduceerd met de naam Airwrap Complete. Als je twijfelt of het de investering waard is, is het antwoord volmondig ja, tenzij je de oudere versie al hebt.

Als dat het geval is, denk ik niet dat de nieuwe functies het waard maken om zoveel meer uit te geven om te upgraden. Hieronder vind je antwoorden op al je vragen over deze tweede generatie van de Airwrap.

dyson airwrap complete aanbieding

Dyson Airwrap Complete Long aanbieding

De Dyson Airwrap Complete Long is een zeer interessante aanbieding: het is een hetelucht multi-styler met speciaal ontworpen opzetstukken voor het drogen en gladmaken van haar. Wat is het verschil tussen de nieuwe Dyson Airwrap Complete en de oude aanbieding?

Er zijn een paar dingen die het nieuwe model onderscheiden, waaronder:

1. Nieuwe en verbeterde opzetstukken: De Airwrap Complete aanbieding wordt geleverd met zes opzetstukken (€199,99) plus een breedtandige kam (€39,99) die los van de kit kan worden gekocht. Ze werken allemaal met de oude Airwrap Styler. Compatibiliteit was iets belangrijks voor Dyson, gezien alle bestaande Airwrap Styler-eigenaren die er zijn.

Niet alle opzetstukken zijn per se nieuw, maar ze zijn allemaal opnieuw ontworpen. Ze bevatten:

  • Een gladmakende haardroger: Dit apparaat met dubbele functie droogt het haar en strijkt pluizig haar glad – gebruik het als föhn en draai dan aan het bovenste mondstuk om er een stijltang van te maken voor een gladde, gepolijste look.
  • Twee krultangen: Bij de oude Airwrap moest je de uiteinden verwisselen om verschillende vormen golven en krullen te creëren. Nu kun je met een mondstuk bovenaan de krultang (er zijn pijlen om je de weg te wijzen) de luchtrichting veranderen. Je kunt zowel met de klok mee als tegen de klok in krullen maken met één opzetstuk. De breedte van de borstels blijft hetzelfde, maar Dyson heeft hun lengte wat langer gemaakt om te helpen bij langere stijlen.
  • Een zachte en stevige gladmakende borstel: De Airwrap Complete wordt geleverd met twee gladmakende borstels: een zachtere borstelharen voor fijn haar en een stevigere borstel voor dik of pluizig haar. Een middenlijn van stilstaande borstelharen is verwijderd om een betere spanning te creëren en er zijn enkele nerven in de borstelkoppen toegevoegd om de luchtstroom te helpen geleiden.
  • Een ronde volumeborstel: De coating van de bestaande ronde borstel is geüpgraded zodat hij minder trekt en knelt.
  • Een kam met brede tanden: De tanden op de kam zijn ontworpen met zachte, gebogen punten zodat ze door het haar glijden tijdens het drogen en volume en lengte toevoegen aan krullende texturen.

2. Verbeterde luchtstroom: Om de droogtijd te versnellen, hebben de ingenieurs van Dyson de luchtstroom van de Airwrap verhoogd van 13 naar 13,5 liter per seconde.

3. Bonus accessoires: Je kunt de standaard (aanbieding van €59,99) kopen om het basisapparaat en acht hulpstukken op te zetten, samen met een hittebestendige fluwelen reisetui (€59,99) ontworpen om het basisapparaat en drie hulpstukken in te vervoeren.

4. Een cool-shot knop: Om de haarschubben te verzegelen en een langduriger fixatie te creëren, heeft de Airwrap Complete een cool-shot knop. Het helpt ook om glans te creëren.

5. Nieuwe kleuren: De Airwrap Complete is verkrijgbaar in nieuwe kleuren nikkel/koper en topaas.

Dyson Airwrap aanbieding

Hoe is de nieuwe Dyson Airwrap in gebruik?

Wat betreft het gebruik en de toepassing blijft de Complete vrijwel hetzelfde als de originele Airwrap Styler, met al zijn belangrijkste functies en voordelen en enkele nieuwe die hierboven zijn genoemd.

Net als zijn voorganger droogt en modelleert hij het haar tegelijkertijd met behulp van een speciale straalmotortechnologie genaamd het Coanda-effect dat een draaiende draaikolk van lucht rond de opzetstukken creëert voor een betere styling. Hij heeft ook functies die de warmte regelen zodat je haar niet verbrandt.

Lees ook: Wat doet collageen voor haargroei?

Is de nieuwe Dyson Airwrap echt een goede aanbieding?

Apparaten van €599 kun je lastig een scherpe aanbieding noemen, maar ik vind nog steeds dat de investering waard is, omdat ik mijn haar in minder dan 15 minuten kan drogen en ik een stijl van salonkwaliteit heb die er echt gezonder uitziet en aanvoelt.

Dat gezegd hebbende, als je de oude versie hebt, kan ik niet zeggen dat het de moeite waard is om te upgraden. Dit is waarom:

  • Ik heb nooit een probleem gehad met de snelheid van de originele Airwrap Styler en ik merk geen verschil in droogtijd met het opgewaardeerde model.
  • Ik vind het niet de moeite waard om €200 uit te geven voor de zes nieuwe opzetstukken. Ik waardeer de langere uiteinden, maar als je halflang of korter haar hebt (zoals ik), is de extra lengte van de uiteinden niet echt nodig. En ondanks de nieuwe coating voelt de ronde borstel voor mij net zo aan als het origineel.
  • Hoe graag ik ook van het gladmakende opzetstuk van de föhn wil houden, ik kreeg het gewoon niet onder de knie, hoeveel YouTube-video’s ik ook heb bekeken. Het voelde alsof ik pluis aan mijn haar toevoegde.

Waar koop ik de nieuwe Dyson Airwrap?

Tijdens de lancering in de zomer van 2022 en enige tijd daarna had Dyson moeite om nieuwe bestellingen te plaatsen vanwege de grote vraag van consumenten. Maar als je momenteel op zoek bent naar waar je de nieuwe Dyson Airwrap kunt kopen, het product is gemakkelijk online te koop bij Bol, Coolblue en Mediamarkt.

Dyson Airwrap alternatieven

In de herfst van 2022 kwam een van de beste Dyson Airwrap dupes op de markt, voor de helft van de prijs. De Shark FlexStyle (in de aanbieding vanaf €299,95) belooft een snelle stylingervaring met minimale warmte en wordt geleverd met vijf op Dyson geïnspireerde opzetstukken, waaronder twee krultrommels, twee stylingborstels en een mondstukconcentrator.

Zowel de Airwrap Complete als de FlexStyle verkopen zichzelf als een 3-in-1 (föhn, krultang en stijltang) en gebruiken temperatuurmeettechnologieën om hitteschade te voorkomen.

Er zijn ook Dyson Airwrap dupes op de markt.

FlexStyle vs. Dyson

Ik heb de FlexStyle getest na mijn eerste Dyson Airwrap review, en hoewel hij zijn voordelen heeft (vooral de aanbiedingsprijs), al zal ik hem niet snel inruilen voor mijn Airwrap. Hoewel de FlexStyle maar 0,6 kilo zwaarder is dan de Airwrap, voelde hij (veel) zwaarder in mijn hand en luider in mijn oren. Bovendien vond ik de ronde borstel te groot voor mijn halflange en getextureerde haar. Hij droogde mijn haar supersnel, maar in tegenstelling tot de Airwrap, voelde mijn haar warm aan en voelde en zag het er daarna droger uit. 

Als je op zoek bent naar een nog goedkopere aanbieding dan de FlexStyle, dan hebben zowel de Drybar Double Shot Föhnborstel (€150) als de Revlon One-Step Hair Dryer and Volumizer (€69,99) een ronde, niet-afneembare borstel met nylon en getufte haren en gebruiken ze ionische technologie om statische elektriciteit en pluizig haar te elimineren en sneller te drogen.

Je hebt niet het voordeel van meerdere opzetstukken, maar als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je haar te drogen en in model te brengen, dan behoren deze borstels tot de beste föhnborstels die als Airwrap-alternatieven dienen.

dyson airwrap review

Dyson Airwrap review & ervaringen

Celebrity hairstylist Femke Hoogland gebruikt de stevige gladmakende borstel graag om haar golvende haar steil te maken. Ik kam hem gewoon door licht vochtig haar om een sluike stijl te creëren.

Hoogland is een kapper van veel BN’ers, en fan van de Airwrap sinds de eerste lancering. “De originele Airwrap bood een nieuwe manier om thuis een stijl op salonniveau te krijgen zonder de angst voor hitteschade,” zegt Hoogland. “Wat ik het leukst vind aan het nieuwe Dyson model zijn de upgrades – de opnieuw ontworpen krultrommels die je niet hoeft te verwisselen als je de richting van je krullen wilt veranderen en de gladmakende droger en borstels die mijn golvende en dikke haar een meer gepolijste look geven.”

Een zij-aan-zij foto van een kapper die een heteluchtstylingstool op zijn haar gebruikt, naast hoe het er na gebruik uitzag.

Normaal doet Hoogland er 30 minuten over om haar haar te föhnen met een gewone föhn. “Met de Airwrap Complete ben ik in 10 minuten klaar,” zegt ze.  “Ik neem de Airwrap Complete mee op reis en gebruik hem thuis als ik geen toegang heb tot een blowout van een van mijn teamleden. Ik kijk er echt naar uit om ermee te stylen,” zegt Hoogland.

Ter informatie: Femke Hoogland is niet betaald om een Dyson product te promoten.

Leer meer over: Eiwitten haaruitval

dyson toolkitactie

Dyson Airwrap veelgestelde vragen

Waarom zijn Dyson Airwrap aanbiedingen zo lastig te vinden?

Het goede nieuws: ondanks de inflatie is de tweede generatie Airwrap nog net zoveel als de eerste. Het slechte nieuws: je betaalt nog steeds €599,99. Waarom blijven de Dyson Airwrap aanbiedingen nog relatief duur? Dat komt door de complexiteit van de technologie en al het onderzoek en de ontwikkeling achter de Airwrap Complete, die bijdragen aan de hoge kosten.

Je betaalt bijvoorbeeld voor de straalmotor Coanda-technologie en een ingebouwde warmteregulerende kraalthermistor en microprocessor. De zes hoogwaardige opzetstukken en het high-end ontwerp spelen ook een rol in de prijs.

Zij-aan-zij van de opzetstukken voor de Dyson Airwrap Complete haarstyler, waaronder de opzetstukken voor de krultang en de opzetstukken voor de gladmakende borstel. De krultrommels zijn langer in de nieuwe Dyson Airwrap Complete. De gladmakende borstels waren effectief bij het creëren van blowouts van salonkwaliteit.

dyson airwrap set

Waarom zit een stofzuigerbedrijf in de haarföhn business?

Consumenten vertelden Dyson dat ze op zoek waren naar een multifunctionele, haarverzorgende styling tool omdat ze niet tevreden waren met alle zware en hete föhns op de markt die er lang over deden om te drogen en de krul- en stijltangen die snel haperden. Dus pakten ze de vacuümmotortechnologie en creëerden we een 3-in-1 product zoals de markt dat nog nooit gezien had. Uiteindelijk luisterden ze dus gewoon naar hun klanten.

Waarom moet je haar 80% droog zijn om het te kunnen gebruiken?

Waterstofbruggen breken af in nat haar en moeten opnieuw worden gevormd om de lokken te kunnen stylen. Dat kan gebeuren door lucht of warmte te gebruiken – in het geval van de Airwrap is het een combinatie van die twee. Omdat ze samen worden gebruikt, heb je minder warmte nodig om de stijl te bereiken, waardoor je minder wordt blootgesteld aan schade. Als je styling toepast op volledig droog haar, haal je lucht uit de vergelijking.

Dus om de waterstofbruggen te manipuleren, moet je meer warmte gebruiken. Je wilt net genoeg vocht in het haar hebben zodat de waterstofbruggen niet helemaal vastzitten. Bij 10-20% vochtigheid zou je haar bijna koud moeten aanvoelen in plaats van nat. Als je merkt dat je elke krul meer dan een minuut op de cilinder moet houden om hem helemaal droog te krijgen, is je haar waarschijnlijk nog te nat.

Hoe maak je een Dyson Airwrap filter schoon?

Om het apparaat zo efficiënt mogelijk te laten werken, raadt Dyson je aan om je styler minstens één keer per maand schoon te maken.

Zo doe je dat: haal de stekker uit het stopcontact, schuif de ronde filterborstel die bij het product wordt geleverd op de filterkooi aan de onderkant van de buis en draai de borstel in een heen-en-weergaande beweging om haren of stofdeeltjes die in de kooi vastzitten te verwijderen. Knijp in de punt van de filterkooi en trek hem naar beneden van de steel.

Spoel af onder een straal warm water, klop af en laat aan de lucht drogen. Zet de filterkooi weer in elkaar door hem op het apparaat te schuiven tot hij vastklikt.

Maak je Dyson Airwrap één keer per maand schoon.

Dyson Airwrap conclusie

Als ik één suggestie zou mogen doen aan de beleidsmakers bij Dyson, dan zou het deze zijn: als bedrijf dat miljoenen uitgeeft aan onderzoek, probeer dan eerst de hulpstukken éérst te testen met een groepje consumenten, een focusgroep in marketingtermen.

Ik gebruik maar drie van de in totaal 13 opzetstukken en ik neem aan dat de meeste mensen ook alleen de paar opzetstukken zullen gebruiken die bij hun haarstructuur en haarstijl passen.

En dan nog dit: wie heeft de ruimte om al deze opzetstukken op te bergen? Zelfs de nieuwe standaard of reisetui van het apparaat kan ze niet alle 13 opbergen. Maar afgezien van dit minpuntje vind ik de Dyson Airwrap een indrukwekkend staaltje haarstyling technologie dat uiteindelijk zeker zijn actie prijs waard is.

Aanbiedingen

Airwrap, robotstofzuiger of luchtreiniger voor formaldehyde?

Dit artikel over Dyson Airwrap aanbiedingen is voor het eerst gepubliceerd op 22 november 2023. Profiteer nu van actie kortingen op Dyson producten! Ontdek ook de gebruiksvriendelijke Dyson robotstofzuiger en luchtreiniger, perfect voor het verwijderen van formaldehyde. Geniet van frisse lucht met de nieuwe ventilator en luchtbehandelingstechnologie, inclusief het geavanceerde Coanda-effect. Mis onze beste deal niet op de supersonic stofzuiger, compleet met efficiënte borstel. Kies Dyson Airwrap en pak de beste aanbiedingen en voeg een vleugje klasse toe aan je huis met onze stijlvolle blush modellen.

Bronnen

Je las een bericht in de categorie:

https://vitamines.com/dyson-airwrap-aanbieding/